مصارف عمومی عسل در جامعه


عسل یکی از پرانرژی ترین مواد غدایی طبیعی است. مصرف عسل در کودکان و کهنسالان به علت هضم و جذب سریع آن اهمیت زیادی دارد.علاوه بر مصرف عسل به عنوان یکی از اجزاء صبحانه از آن در ساختن بستنی های عسل دار، انواع نان، شیرینی، آبنبات، شکلات، کیک، غذاهای مختلف ، انواع نوشیدنی ها و شربت ها مثل مخلوط با آب، چای، شیر، آب میوه و روش های دیگر استفاده می شود.
عسل از زمان های بسیار قدیم در پزشکی مصرف داشته است. عسل به علت داشتن قند زیاد، مواد معدنی و همچنین خاصیت باکتری کشی آن برای پوشش محل جراحی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
عسل برای معالجه زخم های سطحی و زخم معده توصیه می شود. عسل همچنین برای پوشش داروهای بدمزه و تلخ مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این عسل برای ساختن بسیاری از داروها از جمله شربت های سینه به کار برده می شود.
مصرف آن به عنوان منبع انرژی در ورزش هایی چون فوتبال، بسکتبال، شنا و غیره بسیار متداول است. همچنین عسل را به علت داشتن مقدار کمی پروتئین در کارخانجات تهیه آب سیب جهت زلال نمودن آن به کار میبرند.